Min UDS




Etter masse plundring var endelig min UDS (som egentlig ikke er så stygg) ferdig og klar for litt røyk. Takket være Big Poppa smoker UDS kit.

 Jeg fikk pakken med delene på fredagen, men da var jeg en tur på middag hos min svoger.

Lørdagen kom og den gikk med i verkstedet mitt. Målte opp og brukte malene som fulgte med i settet fra USA. Drillet først i gjennom med en metall bor før jeg brukte medfølgende verktøy for rett størrelse.

Lakkerte i løpet av natta og kl 10 på søndagen var det bare å montere. Det var gjort på 30 min.

Detaljene i tønna er det som gir den sjarmen.




termometer, flaskeåpener, skjoldet med kroker og luftelukene i toppen og bunnen.
Kull beholderen som gjør at man kan grille med sterk varme, og ved å senke kullbøtta og trekken gå ret til bbq eller røyke.


Fyrte opp både min weber 57cm og UDS. og det blei en veldig god middag med spareribs og Baced beans


 masser med plass på en grillrist på 57 cm, men her kan man da bruke hele flaten i forhold til min tidligere grill, der kunne jeg bare røyke på halve siden. 


Etter 11 timer er det fortsatt masser med kull igjen

og temperaturen holdt jevnt 100-110*C.